Tagliatelle met bresaola en rucola

Bresaola is gedroogd vetarm rundvlees, een specialiteit uit Noord-Italië. Maak er deze smakelijke tagliatelle met bresaola en rucola mee. Buon appetito.

Voor 4 personen
  • 500 g tagliatelle
  • 100 à 150 g bresaola in fijne plakken
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g romige kaas
  • 150 ml vloeibare room
  • 100 ml melk
  • 100 g rucola
Bereiding
  1. Kook de pasta al dente in gezouten water. Snijd de bresaola in reepjes. Breng de room en de melk aan de kook met de fijngehakte knoflook en ui. Meng de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Was de rucola en snijd grof. Meng de pasta met de saus en de rucola. Serveer de tagliatelle in warme diepe borden en versier met bresaola.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content