
Tagliatelle met bresaola en rucola
10-02-2016, 15:23
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:01
Bresaola is gedroogd vetarm rundvlees, een specialiteit uit Noord-Italië. Buon appetito.
Bresaola is gedroogd vetarm rundvlees, een specialiteit uit Noord-Italië. Buon appetito.
Voor 4 personen
500 g tagliatelle
100 à 150 g bresaola in fijne plakken
1 ui
1 teentje knoflook
150 g romige kaas
150 ml vloeibare room
100 ml melk
1/2 bosje rucola
Bereiding
1. Kook de pasta al dente in gezouten water. Snijd de ham in reepjes. Breng de room en de melk aan de kook met de fijngehakte knoflook en ui. Meng de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
2. Was de rucola en snijd grof. Meng de pasta met de saus en de rucola. Serveer in warme diepe borden en versier met de ham.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier