Tagliatelle met bresaola en rucola

ecd242a35c74675831142fc8be14e7a6

Bresaola is gedroogd vetarm rundvlees, een specialiteit uit Noord-Italië. Buon appetito.

Bresaola is gedroogd vetarm rundvlees, een specialiteit uit Noord-Italië. Buon appetito.

Voor 4 personen

500 g tagliatelle

100 à 150 g bresaola in fijne plakken

1 ui

1 teentje knoflook

150 g romige kaas

150 ml vloeibare room

100 ml melk

1/2 bosje rucola

Bereiding

1. Kook de pasta al dente in gezouten water. Snijd de ham in reepjes. Breng de room en de melk aan de kook met de fijngehakte knoflook en ui. Meng de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

2. Was de rucola en snijd grof. Meng de pasta met de saus en de rucola. Serveer in warme diepe borden en versier met de ham.

Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content