Voor 4:

600 g zeeduivelfilet

4 sjalotten

boter

4 dl passata

peper en zout

fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

Snij de zeeduivel in stukken van 2,5 cm dik. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Smelt boter in een pan en bak er de vis in aan. Bestrooi met de fijngehakte sjalot en voeg de passata toe. Laat 15 min. op een laag vuur gaarstoven, tot de vis gaar is. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie. Serveer met frieten of brood.

Voor 4: 600 g zeeduivelfilet4 sjalottenboter4 dl passatapeper en zoutfijngehakte peterselieBereidingswijze:Snij de zeeduivel in stukken van 2,5 cm dik. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Smelt boter in een pan en bak er de vis in aan. Bestrooi met de fijngehakte sjalot en voeg de passata toe. Laat 15 min. op een laag vuur gaarstoven, tot de vis gaar is. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie. Serveer met frieten of brood.