Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 400 g spaghetti
  • 4 teentjes knoflook, in plakjes gesneden
  • 1 blikje ansjovis
  • 2 el kappertjes
  • 3 el in schijfjes gesneden olijven
  • 3 tomaten, in blokjes gesneden
  • olijfolie van eerste kwaliteit
  • verse peterselie

Bereiding

Vul een warme koekenpan met een flinke bodem olijfolie en bak er de plakjes knoflook en ansjovis in. Voeg er de kappertjes, olijven en tomaten aan toe en verwarm.

Kook intussen de spaghetti al dente. Wentel de slierten goed in het olie-tomatenmengsel. Dien op met wat vers gesnipperde peterselie. Liefhebbers kunnen er nog wat parmezaan over schilferen, maar opgelet: de ansjovis maakt dit gerecht vanzelf al behoorlijk zout.

Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten

Vul een warme koekenpan met een flinke bodem olijfolie en bak er de plakjes knoflook en ansjovis in. Voeg er de kappertjes, olijven en tomaten aan toe en verwarm. Kook intussen de spaghetti al dente. Wentel de slierten goed in het olie-tomatenmengsel. Dien op met wat vers gesnipperde peterselie. Liefhebbers kunnen er nog wat parmezaan over schilferen, maar opgelet: de ansjovis maakt dit gerecht vanzelf al behoorlijk zout. Ontdek hier 25 snelle pasta gerechten