Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel & crème d’Isigny met truffel

Sint-Jakobsvruchten met risotto

Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel en crème d’Isigny met truffel is een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.

Voor 4 personen
  • 12 Sint-Jakobsvruchten
Truffelemulsie
  • 50 g truffel jus
  • 50 g groentebouillon
  • 100 g gezouten boter
  • lecithine
Risotto van aardappel 
  • 300 g brunoise van aardappel
  • truffelemulsie
  • 32 g gehakte truffel of truffelpasta
  • 20 gcrème d’Isigny 
Bereiding
  1. Warm voor de truffelemulsie alles lichtjes op en mix tot emulsie.
  2. Kook de brunoise van aardappel kort en werk op met wat truffelemulsie. 
  3. Werk af met zure room, gehakte truffel of truffelpasta en kruiding.
  4. Bak de Sint-Jakobsvruchten kort in geklaarde boter en serveer met de risotto .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content