Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel & crème d’Isigny met truffel
02-12-2012, 15:30
Bijgewerkt op: 13-11-2023, 14:16
Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel en crème d’Isigny met truffel is een recept van Axel Colonna-Cesari, chef van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.
Voor 4 personen
- 12 Sint-Jakobsvruchten
Truffelemulsie
- 50 g truffel jus
- 50 g groentebouillon
- 100 g gezouten boter
- lecithine
Risotto van aardappel
- 300 g brunoise van aardappel
- truffelemulsie
- 32 g gehakte truffel of truffelpasta
- 20 gcrème d’Isigny
Bereiding
- Warm voor de truffelemulsie alles lichtjes op en mix tot emulsie.
- Kook de brunoise van aardappel kort en werk op met wat truffelemulsie.
- Werk af met zure room, gehakte truffel of truffelpasta en kruiding.
- Bak de Sint-Jakobsvruchten kort in geklaarde boter en serveer met de risotto .
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier