Scampi’s met kerriesaus, shiitake en spaghettini

2460283

© © Tony Le Duc Voor 4:

Scampi's met kerriesaus, shiitake en spaghettini
© © Tony Le Duc

Voor 4:

Spaghettini

24 grote scampi’s

olijfolie

150 g shiitake

2 fijngehakte tenen knoflook

1/3 el fijngehakte gember

2 tl kerriepoeder

1 glas zoete witte wijn

3 dl room

peper en zout

Â1/2 fijngehakte bos lente-ui

2 el fijngehakte koriander

Kook de spaghettini beetgaar. Pel de scampi’s en bak ze in olijfolie. Voeg na 1 min. de versneden shiitakes toe, na 2 min. de knoflook, gember en kerrie. Meng goed en laat 1 min. doorbakken. Blus met de wijn en room, kruid met peper en zout.

Voeg op het einde de lente-ui en koriander toe. Serveer met de pasta.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content