Scampi’s met kerriesaus, shiitake en spaghettini
10-06-2011, 13:30
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:13
© © Tony Le Duc Voor 4:
Voor 4:
Spaghettini
24 grote scampi’s
olijfolie
150 g shiitake
2 fijngehakte tenen knoflook
1/3 el fijngehakte gember
2 tl kerriepoeder
1 glas zoete witte wijn
3 dl room
peper en zout
Â1/2 fijngehakte bos lente-ui
2 el fijngehakte koriander
Kook de spaghettini beetgaar. Pel de scampi’s en bak ze in olijfolie. Voeg na 1 min. de versneden shiitakes toe, na 2 min. de knoflook, gember en kerrie. Meng goed en laat 1 min. doorbakken. Blus met de wijn en room, kruid met peper en zout.
Voeg op het einde de lente-ui en koriander toe. Serveer met de pasta.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier