Ingrediënten

  • 1 bos waterkers
    5 tot 6 slablaadjes
    20 gele bonen
    125 g gerookte forelfilets
    12 zeer dunne sneetjes pancetta

Voor de vinaigrette:
1 kleine gesnipperde sjalot
2 tot 3 el koolzaadolie
1 el oude wijnazijn
zeezout en zwarte peper van de molen

Maak de waterkers schoon door het harde deel van de stelen te verwijderen. Was en centrifugeer. Was en centrifugeer de sla. Laat de boterboontjes al dente koken. Snij ze in tweeën. Leg de verschillende ingrediënten van de salade op de borden. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en sprenkel die over de salade.

Maak de waterkers schoon door het harde deel van de stelen te verwijderen. Was en centrifugeer. Was en centrifugeer de sla. Laat de boterboontjes al dente koken. Snij ze in tweeën. Leg de verschillende ingrediënten van de salade op de borden. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en sprenkel die over de salade.