
Salade van waterkers, forel en pancetta
24-06-2014, 16:22
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:29
1 bos waterkers 5 tot 6 slablaadjes 20 gele bonen 125 g gerookte forelfilets 12 zeer dunne sneetjes pancetta
1 bos waterkers
5 tot 6 slablaadjes
20 gele bonen
125 g gerookte forelfilets
12 zeer dunne sneetjes pancetta
Voor de vinaigrette:
1 kleine gesnipperde sjalot
2 tot 3 el koolzaadolie
1 el oude wijnazijn
zeezout en zwarte peper van de molen
Maak de waterkers schoon door het harde deel van de stelen te verwijderen. Was en centrifugeer. Was en centrifugeer de sla. Laat de boterboontjes al dente koken. Snij ze in tweeën. Leg de verschillende ingrediënten van de salade op de borden. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en sprenkel die over de salade.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier