Salade van savooikool en filet d’Anvers
22-11-2013, 10:03
Bijgewerkt op: 22-05-2024, 21:54
Voor 4 personen
- 500 g savooikool
- 300 g filet d’Anvers
- 3 à 4 kl balsamicoazijn
- 3 à 4 el olijfolie vierge extra
- citroensap
- 50 g parmezaanschilfers
Bereiding
- Haal de buitenste bladeren van de kool en gebruik enkel de bleke. Snij de kool in tweeën of in vieren, verwijder de harde delen. Snij de kool met een groot mes zo fijn mogelijk. Doe in een slakom, kruid bij met balsamico, olijfolie, peper en zout.
- Snij de filet d’Anvers in fijne reepjes. Verdeel de kool over vier diepe borden en meng er de reepjes onder. Eindig met een straaltje citroensap en parmezaanschilfers.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier