Salade met grijze garnalen, rode biet en geitenkaas
14-06-2011, 09:04
Bijgewerkt op: 06-06-2024, 19:23
Voor 4 personen
- 2 voorgekookte rode bieten
- 200 g grijze garnalen
- 120 g verse geitenkaas
- 1 bussel rucola
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- fleur de sel
- piment d’espelette
Bereiding
- Spoel de rucolablaadjes in ruim koud water. Snij de bieten in plakjes van ongeveer 3 mm en verdeel, zoals een carpaccio, over koude borden.
- Snij de geitenkaas in blokjes en verdeel over de borden, strooi de garnalen over de salade en garneer royaal met rucolablaadjes.
- Meng de olijfolie met limoensap en piment d’espelette. Nappeer de salade met de vinaigrette en strooi er fleur de sel over.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier