Salade met grijze garnalen, rode biet en geitenkaas

Salade met grijze garnalen, rode biet en geitenkaas
Voor 4 personen
  • 2 voorgekookte rode bieten
  • 200 g grijze garnalen
  • 120 g verse geitenkaas
  • 1 bussel rucola
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • fleur de sel
  • piment d’espelette
Bereiding
  1. Spoel de rucolablaadjes in ruim koud water. Snij de bieten in plakjes van ongeveer 3 mm en verdeel, zoals een carpaccio, over koude borden.
  2. Snij de geitenkaas in blokjes en verdeel over de borden, strooi de garnalen over de salade en garneer royaal met rucolablaadjes.
  3. Meng de olijfolie met limoensap en piment d’espelette. Nappeer de salade met de vinaigrette en strooi er fleur de sel over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content