Salade met grijze garnalen, rode biet en geitenkaas
14-06-2011, 09:04
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:13
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
2 voorgekookte rode bieten
200 g grijze garnalen
120 g verse geitenkaas
1 bussel rucola
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
fleur de sel
piment d’espelette
Spoel de rucolablaadjes in ruim koud water.
Snij de bieten in plakjes van ongeveer 3 mm en verdeel, zoals een carpaccio, over koude borden.
Snij de geitenkaas in blokjes en verdeel over de borden, strooi de garnalen over de salade en garneer royaal met rucolablaadjes.
Meng de olijfolie met limoensap en piment d’espelette.
Nappeer de salade met de vinaigrette en strooi er fleur de sel over.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier