Ingrediënten

  • Voor 4
  • 400 g hokkaidopompoen
  • 1 el olie
  • 400 g rundergehakt
  • 2 tl kerriepoeder
  • 500 ml groentebouillon
  • 200 ml versgeperst sinaasappelsap
  • 200 ml room
  • 350 g noedels
  • sojasaus en cayennepeper
  • peper van de molen en zout

Was de pompoen en snij met de schil in blokjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een pan en bak het gehakt. Kruid royaal met peper en zout. Voeg de pompoen toe en laat 2 min. stoven.

Strooi er het kerriepoeder over en vul aan met de groentebouillon, het sinaasappelsap en de room. Breng aan de kook, voeg de noedels toe en laat deze gaarkoken; roer regelmatig. Breng op smaak met sojasaus en cayennepeper en serveer.

Was de pompoen en snij met de schil in blokjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een pan en bak het gehakt. Kruid royaal met peper en zout. Voeg de pompoen toe en laat 2 min. stoven. Strooi er het kerriepoeder over en vul aan met de groentebouillon, het sinaasappelsap en de room. Breng aan de kook, voeg de noedels toe en laat deze gaarkoken; roer regelmatig. Breng op smaak met sojasaus en cayennepeper en serveer.