Voor 4 kleine of 2 grote eters:

300 g groene boontjes of broccoli

500 g pompoen in blokjes (met schil)

2 rode ui, 3 el olijfolie

2 el pikante saus, type sriracha

2 el vissaus, 1 onbespoten limoen, zeste en sap, 1 el honing

225 g halloumi, in plakjes

1 bussel koriander, zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 230°C. Schil de rode ui en snijd in parten. Hussel samen met de pompoen, boontjes, zout en olijfolie. Spreid uit op een bakplaat en zet 15 minuten in de oven, of tot de pompoen zacht is. Meng intussen het limoensap met de vissaus, sriracha en honing. Giet deze vloeistof over de bakplaat en leg er de plakjes halloumi op. Zet opnieuw in de oven en zet de grill aan tot de halloumi bruine vlekjes krijgt. Werk af met limoenzeste en verse koriander.

Voor 4 kleine of 2 grote eters:300 g groene boontjes of broccoli500 g pompoen in blokjes (met schil)2 rode ui, 3 el olijfolie2 el pikante saus, type sriracha2 el vissaus, 1 onbespoten limoen, zeste en sap, 1 el honing225 g halloumi, in plakjes1 bussel koriander, zoutBereidingswijzeVerwarm de oven voor op 230°C. Schil de rode ui en snijd in parten. Hussel samen met de pompoen, boontjes, zout en olijfolie. Spreid uit op een bakplaat en zet 15 minuten in de oven, of tot de pompoen zacht is. Meng intussen het limoensap met de vissaus, sriracha en honing. Giet deze vloeistof over de bakplaat en leg er de plakjes halloumi op. Zet opnieuw in de oven en zet de grill aan tot de halloumi bruine vlekjes krijgt. Werk af met limoenzeste en verse koriander.