Pitachips met avocadosalsa

28-09-2017, 16:19
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 10:43
Ingrediënten Voor 4 personen
Ingrediƫnten
Voor 4 personen
1 pitabroodje, 1 rode ui, 2 rijpe avocado’s, 1 limoen, 2 el fijngehakte koriander
Bereiding
- Verwarm een heteluchtoven voor op 200Ā°C.
- Bak het pitabrood 5 minuten in de oven tot het mooi krokant is. Snij het brood in tien of twaalf stukken.
- Pel en snipper de rode ui. Schil, halveer en ontpit de avocado’s. Snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de limoen in tweeĆ«n en pers hem.
- Meng de gesnipperde rode ui met de avocadoblokjes, het limoensap en de fijngehakte koriander. Kruid met peper en zout. Verdeel de avocadosalsa over de stukjes pitabrood en serveer meteen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier