Penne met garnalen en erwten

Penne met garnalen en erwten

Op zoek naar een snel pastagerecht? Penne met garnalen en erwten is alvast een heerlijke suggestie.

Voor 4 personen
  • 300 g grote garnalen, gepeld
  • 15 g boter
  • 1 el olie
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 300 g penne
  • 100 Ć  150 g erwten
  • 200 ml vloeibare room
  • maĆÆszetmeel
  • 1 Ć  2 takjes dille
Bereiding
  1. Kook de pasta al dente in gezouten water. Verhit de boter en de olie in een braadpan. Bak de garnalen even aan op een hoog vuur. Haal uit de pan en houd opzij.
  2. Doe vervolgens de erwten en de knoflook in de pan. Bak ze 3 Ć  4 minuten op een zacht vuur. Giet de room erbij en breng aan de kook. Kruid met peper en zout. Bind met zetmeel.
  3. Meng de helft van de dille erdoor, en vervolgens ook de garnalen en de uitgelekte pasta. Kruid bij. Serveer de pasta in kommen en versier met dille.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content