Mozzarella met avocado
09-06-2011, 14:09
Bijgewerkt op: 22-07-2024, 11:31
Voor 4 personen
- 2 bollen mozzarella
- 2 rijpe avocado’s
Vinaigrette
- 2/3 olijfolie van koude persing
- olie van zongedroogde tomaten
- 1/3 limoensap
- blaadjes basilicum
- peper
- zout
Afwerking
- schilfers parmezaan
- 100 g zongedroogde tomaten
Bereiding
- De mozzarella in plakjes snijden. De avocado’s doormidden snijden, de pitten en de schil verwijderen. Het vruchtvlees in partjes snijden en de vocado met de plakken mozzarella op borden schikken.
- Besprenkelen met een mengeling van limoensap, olijfolie, olie van zongedroogde tomaten, gehakte basilicum, peper en zout. Versieren met zongedroogde tomaten en parmezaan.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier