Messchelpen met komkommer
10-06-2011, 13:43
Bijgewerkt op: 01-07-2023, 21:13
Voor 4 personen
- 4 messchelpen
- 4 kerstomaatjes
- 1/2 komkommer (geschild en in blokjes gesneden)
- 1 teen knoflook
- minibroodkorstjes
- espelettepeper
- olijfolie
- sap van 1/2 citroen
- zout en peper
Bereiding
- Snij de tomaatjes in blokjes.
- Open de messchelpen, verwijder de schelpdieren, snij ze in stukken en bak ze zeer kort in een pan met olijfolie en het uitgeknepen teentje knoflook. Kruid met espelettepeper en zout.
- Meng de schelpdieren, tomaat en komkommer en besprenkel met citroensap.
- Breng het mengsel over in de lege messchelpen en bestrooi met minibroodkorstjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier