Voor 4:

20 sneden witbrood, 30 g gesmolten boter, 250 g krabvlees, 50 g daikon, 1 augurk, 1 lente-ui, 100 g zure room, 50 g geraspte parmezaan

Bereidingswijze:

Verwarm een heteluchtoven voor op 200°C.

Rol de sneden witbrood met een deegrol uit tot 2 mm dik. Steek er cirkels van 6 cm diameter uit met een rondjessteker. Beleg een minimuffinvorm met het brood. Bestrijk met de gesmolten boter en zet 10 minuten in de oven tot het brood goudbruin en krokant is. Laat lichtjes afkoelen voor u de broodkuipjes ontvormt.

Verkruimel het krabvlees. Snij de daikon en de augurk in kleine blokjes. Pel de lente-ui en hak fijn. Meng al deze ingrediënten met de zure room, kruid met peper en zout.

Vul de krokante broodkuipjes met het krabmengsel en strooi er geraspte parmezaan over.

Voor 4:20 sneden witbrood, 30 g gesmolten boter, 250 g krabvlees, 50 g daikon, 1 augurk, 1 lente-ui, 100 g zure room, 50 g geraspte parmezaanBereidingswijze:Verwarm een heteluchtoven voor op 200°C. Rol de sneden witbrood met een deegrol uit tot 2 mm dik. Steek er cirkels van 6 cm diameter uit met een rondjessteker. Beleg een minimuffinvorm met het brood. Bestrijk met de gesmolten boter en zet 10 minuten in de oven tot het brood goudbruin en krokant is. Laat lichtjes afkoelen voor u de broodkuipjes ontvormt. Verkruimel het krabvlees. Snij de daikon en de augurk in kleine blokjes. Pel de lente-ui en hak fijn. Meng al deze ingrediënten met de zure room, kruid met peper en zout. Vul de krokante broodkuipjes met het krabmengsel en strooi er geraspte parmezaan over.