Krokante krabhapjes

Krokante krabhapjes

Met witbrood kun je zelf krokante broodkuipjes bakken die je vult met een hartig krabmengsel voor deze lekkere krabhapjes.

Voor 4 personen
  • 20 sneden witbrood
  • 30 g gesmolten boter
  • 250 g krabvlees
  • 50 g daikon
  • 1 augurk
  • 1 lente-ui
  • 100 g zure room
  • 50 g geraspte parmezaan
Bereiding
  1. Verwarm een heteluchtoven voor op 200 °C. Rol de sneden witbrood met een deegrol uit tot 2 mm dik. Steek er cirkels van 6 cm diameter uit met een rondjessteker.
  2. Beleg een minimuffinvorm met het brood. Bestrijk met de gesmolten boter en zet 10 minuten in de oven tot het brood goudbruin en krokant is. Laat lichtjes afkoelen voor je de broodkuipjes ontvormt.
  3. Verkruimel het krabvlees. Snijd de daikon en de augurk in kleine blokjes. Pel de lente-ui en hak fijn. Meng al deze ingrediënten met de zure room, kruid met peper en zout.
  4. Vul de krokante broodkuipjes met het krabmengsel en strooi de geraspte parmezaan over de krabhapjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content