Kippenbout met gehakt en scampi’s

Kippenbout
© Getty
Voor 4 personen
  • 4 cm gember
  • 2 pikante chilipepers
  • 1 bosje koriander
  • 150 g scampi’s
  • 200 g varkensgehakt
  • 1 el mierikswortelpasta
  • 1 el vissaus
  • peper van de molen
  • 4 ontbeende kippenbouten
  • 1 el olijfolie
  • 200 g groene asperges
Bereiding
  1. Snipper de gember en de chilipepers en hak de koriander en de scampi’s in stukjes. Meng met het varkensgehakt en de mierikswortelpasta. Breng op smaak met de vissaus en peper van de molen.
  2. Vul de bouten met deze mix. Bind elke kippenbout dicht met keukentouw.
  3. Bak in 1 el olijfolie op een zacht vuur onder deksel of in de oven op 200°C. Serveer de kippenbout met groene asperges.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content