Kastanjesoep met geroosterde walnoten en peterselie
15-01-2014, 13:46
Bijgewerkt op: 21-01-2024, 13:59
Voor 4 personen
- 100 g gekookte kastanjes
- 1,5 l gevogeltebouillon
- 1 fijngehakte sjalot
- 8 peterseliestengels
- 2 fijngehakte knoflooktenen
- 1 dl room
- handvol walnoten (grofgehakt)
- enkele takken krulpeterselie
Bereiding
- Hak de gekookte kastanjes fijn. Breng de bouillon met de kastanjes, sjalot, peterseliestengels en knoflook aan de kook en laat gedurende 15 minuten zacht koken.
- Verwijder de peterseliestengels en mix de soep glad. Werk op met een scheut room.
- Rooster de grofgehakte walnoten in een droge pan en serveer in de kastanjesoep. Werk af met grofgehakte krulpeterselie.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier