Jakobsschelpen met witte azijn, honing, peterselie en zwarte pens
11-02-2016, 17:27
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:01
Voor 4:
Voor 4:
8 jakobsschelpen
1 zwarte pens (zonder vel)
1 dl witte azijn
1 el honing
4 el olijfolie
1 el zeer fijn gehakte krulpeterselie
peper en zout
toast
Snij de jakobsschelpen overlangs in plakken van 5 mm dik (zeker niet dunner). Snij de zwarte pens (zonder vel) in plakken van 2 mm dik. Leg het schelpenvlees erop en leg op borden.
Meng de azijn met de honing en de olijfolie. Snij de peterselie zeer fijn en doe bij de vinaigrette. Lepel over de jakobsschelpen, kruid licht met peper en zout, laat 5 min staan en serveer. Geef er toast bij.
Tijd: 35 min
Moeilijk: 2
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier