Voor 4 personen

200 g veldsla, vlees van een halve gegrilde of gekookte kip, mayonaise, 3 el graanmosterd, 2 el olijfolie, 1 el citroensap, zeezout, granaatappelpitjes als garnering

Bereidingswijze

Was de veldsla in water, en droog voorzichtig af.

Snijd het kippenvlees in kleine stukjes.

Maak de mayonaise. Gebruik je kant-en-klaar, meng er dan de mosterd door.

Meng in een kom de kip en de mayonaise en kruid met zeezout.

Meng in een andere kom de olijfolie en het citroensap en kruid met zeezout. Voeg de veldsla toe aan de smeuïge dressing en meng zorgvuldig zodat alle blaadjes bedekt worden.

Schik in een kom de veldsla in dressing en schep daar de kip met mayonaise op. Versier met granaatappelpitten en serveer onmiddellijk.

Voor 4 personen200 g veldsla, vlees van een halve gegrilde of gekookte kip, mayonaise, 3 el graanmosterd, 2 el olijfolie, 1 el citroensap, zeezout, granaatappelpitjes als garnering BereidingswijzeWas de veldsla in water, en droog voorzichtig af. Snijd het kippenvlees in kleine stukjes. Maak de mayonaise. Gebruik je kant-en-klaar, meng er dan de mosterd door. Meng in een kom de kip en de mayonaise en kruid met zeezout. Meng in een andere kom de olijfolie en het citroensap en kruid met zeezout. Voeg de veldsla toe aan de smeuïge dressing en meng zorgvuldig zodat alle blaadjes bedekt worden. Schik in een kom de veldsla in dressing en schep daar de kip met mayonaise op. Versier met granaatappelpitten en serveer onmiddellijk.