Gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree
Voor 4:
Voor 4:
1/2 bosje peterselie
aardappelpuree met boter
eierdooier en melk
3 tenen knoflook
4 el vers wit broodkruim
2 gesnipperde sjalotten
4 el pijnboompitten
4 el versgeraspte Parmezaanse kaas
kervel
basilicum
12-16 schoongemaakte kleine pijlinktvissen
Bereidingswijze:
Hak de peterselie grof, blancheer 2 min. in kokend water en giet af. Meng onder de aardappelpuree en stamp goed fijn. Hou warm. Hak de knoflook fijn en mix fijn met het broodkruim, de sjalotten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kervel en basilicum.
Maak de pijlinktvissen schoon en spoel ze uitvoerig onder koud stromend water. Vul op met het kruidige broodkruim, steek dicht met cocktailprikkers en bak aan alle kanten in boter. Zet de pijnlinktvissen nog 5 min. in de oven op 160°C. Schik ze op de aardappel-peterseliepuree en serveer meteen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier