Voor 4 personen
- 1 mooie grote courgette
- 500 g seizoensgroenten (geblancheerd)
- 1 fijngesneden ui
- 1 eetlepel groene peper
- 200 g gandaham
- 1 eetlepel bonenkruid
- 1 takje rozemarijn, 1 takje tijm en 1 laurierblaadje
- 1 dl olijfolie
- peper van de molen en zeezout
Bereiding
- Stoof de uisnippers even in olie en meng ze met de groenten, de peperbolletjes en bonenkruid.
- Snijd de courgette in twee en hol uit met een parisiennelepel.
- Vul de twee helften met de groenten en leg ze tegen elkaar.
- Wikkel er ham rond en let er de rozemarijn, de tijm en laurier op.
- Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met peper van de molen en zeezout.
- Pak de courgette in met ingeolied aluminiumpapier en bak gedurende 30 minuten op de barbecue ( 180Ā°C).
- Serveer als garnituur bij de vleesgerechten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier