1 mooie grote courgette
500 g voorhanden zijnde primeurgroenten (geblancheerd)
1 fijngesneden ui
1 eetlepel groene peper (indien uit blik wassen)
200 g Gandaham
1 eetlepel bonenkruid
1 takje rozemarijn, 1 takje tijm en 1 laurierblaadje
1 dl olijfolie
peper van de molen en zeezout
Stoof de uisnippers even in olie en meng ze met de primeurgroenten, de peperbolletjes en bonenkruid.
Snijd de courgette in twee en hol uit met een parisiennelepel.
Vul de twee helften met de groenten en leg ze tegen elkaar.
Wikkel er Gandaham rond en let er de rozemarijn, de tijm en laurier op.
Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met peper van de molen en zeezout.
Pak de courgette in met geolied aluminiumpapier en bak hem gedurende 30 minuten in de barbecue ( 180°).
Serveer als garnituur bij de vleesgerechten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier