Gestoofd witloof met sinaasappel en gebakken kipfilet

witloof
© Getty

Het witloof wordt gestoofd in boter en sinaasappelsap. Geserveerd met kip en puree is witloof met sinaasappel een lekker en verrassend gerecht.

Voor 4 personen
  • 4 goed gesloten witloofstronken
  • boter
  • sap van 2 sinaasappelen
  • peper en zout
  • verse tijm
  • aardappelpuree
  • 4 kipfilets
  • olijfolie
  • geraspte sinaasappelschil
Bereiding
  1. Maak het witloof schoon en stoof het net gaar in boter en het sinaasappelsap. Kruid met peper en zout en verse tijm.
  2. Maak aardappelpuree. Bak kipfilets in boter.
  3. Serveer met het witloof, lepel de saus rondom en werk af met verse tijm, olijfolie en geraspte schil van de sinaasappel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content