4 venkels
olijfolie
1 dl vermout
200 g geitenkaas
50 g geroosterde pijnboompitten
peper van de molen en grof zeezout
Bereidingswijze:
Maak de venkels schoon en snij ze overlangs in vieren. Kruid met een snuifje zout en besprenkel met olijfolie. Rooster de venkel beetgaar op de barbecue; draai regelmatig om. Giet er de vermout over en laat 1 u. rusten. Werk af met de geitenkaas, pijnboompitten en peper.
4 venkelsolijfolie1 dl vermout200 g geitenkaas50 g geroosterde pijnboompittenpeper van de molen en grof zeezoutBereidingswijze:Maak de venkels schoon en snij ze overlangs in vieren. Kruid met een snuifje zout en besprenkel met olijfolie. Rooster de venkel beetgaar op de barbecue; draai regelmatig om. Giet er de vermout over en laat 1 u. rusten. Werk af met de geitenkaas, pijnboompitten en peper.