Gebakken zeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal

zeewolf met witloofsla
© Getty

Eenvoudige vissoorten met een ongecompliceerde smaak vragen om eenvoudige gerechten: gebakken zeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal.

Voor 4 personen
  • 1 kg witloof
  • 4 el mayonnaise
  • peper en zout
  • 100 g zeekraal
  • 4 zeewolffilets van 120 g elk
  • boter
Bereiding
  1. Snijd het witloof fijn, meng met de mayonaise en kruid met peper en zout. Blancheer de zeekraal 2 min. in kokend water, giet af en laat uitlekken.
  2. Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Serveer de zeewolf met de witloofsla en de geblancheerde zeekraal. Geef er een smeuĆÆge aardappelpuree bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content