Fricassee van heilbot met champignonroomsaus

Deze verrukkelijke maaltijd tover je in een mum van tijd op tafel. Gemakkelijk en lekker.

Deze verrukkelijke maaltijd tover je in een mum van tijd op tafel. Gemakkelijk en lekker.

Voor 4 personen

  • 500 g champignons
  • boter
  • 4 dl room
  • peper en zout
  • 4 heilbotfilets van 120 g elk
  • 6 fijngesneden lente-uien
  • 3 el fijngehakte peterselie

Bereiding

1. Haal de stelen van de champignons en maak de hoedjes schoon. Snijd deze in vieren en stoof in een weinig boter. Voeg de room toe en laat zacht gaarstoven. Kruid met peper en zout.

2. Bak de heilbotfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout. Schik de heilbot op 4 borden en lepel er de champignonroomsaus over. Werk af met de lente-ui en peterselie. Geef de borden nog een draai van de pepermolen voor het serveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content