Devilled kidney burger
14-06-2011, 09:38
Bijgewerkt op: 25-02-2024, 11:07
Voor 4 personen
- 2 kalfsniertjes
- olijfolie
- peper en zout
- 1 sjalotje
- 1 kl tomatenpuree
- 2 el worcestersaus
- 1 el citroensap
- 1 el HP sauce
- 2 el Engelse mosterd
- 1/2 komkommer
- mosterdsla
- 4 bruine broodjes
Bereiding
- Bak de kalfsniertjes in olijfolie en kruid met peper en zout. Gaar niet volledig door. Haal ze uit de pan.
- Fruit in de pan het sjalotje. Roer hier de tomatenpuree doorheen en blus met enkele eetlepels water. Doe de worcestersaus, citroensap, HP sauce en mosterd erbij. Laat even doorkoken tot een gladde saus.
- Snijd de komkommer in dunne plakken en de niertjes in plakjes van 0,5 cm. Stel de devilled kidney burger samen: eerst de sla, dan de komkommer, dan de niertjes en ten slotte de saus.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier