Devilled kidney burger

2462577

Voor 4:

Devilled kidney burger

Voor 4:

2 kalfsniertjes

olijfolie

peper en zout

1 sjalotje

1 kl tomatenpuree

2 el worchestersaus

1 el citroensap

1 el HP sauce

2 el Engelse mosterd

1/2 komkommer

mosterdsla

4 bruine broodjes

Bak de kalfsniertjes in olijfolie en kruid met peper en zout. Gaar niet volledig door. Haal ze uit de pan. Fruit in de pan het sjalotje. Roer hier de tomatenpuree doorheen en blus met enkele eetlepels water. Voeg hierbij de worchestersaus, citroensap, HP sauce en mosterd. Laat even doorkoken tot een gladde saus.

Snijd de komkommer in dunne plakken en de niertjes in plakjes van 0,5 cm. Stel de burger samen: eerst de sla, dan de komkommer, dan de niertjes en ten slotte de saus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content