Ingrediënten

Voor 4 personen

4 naanbroodjes, horizontaal doorgesneden, 4 el olijfolie + extra, 300 g kimchi, 150 g geraspte cheddar, 1 komkommer, in lange dunne linten, 150 g verse koriander, grof gescheurd, 15 g muntblaadjes

Bereiding

  1. Verhit de barbecue voor tot matige hitte ( ongeveer 200°C).
  2. Borstenl alle helften brood in met olijfolie. Verdeel de kimchi en de geraspte kaas over vier helften en sluit af met de resterende stukken naan.
  3. Borstel wat olijfolie over het hete barbecuerooster. Leg er de gevulde broodjes voorzichtig op en gril ze 2 à 3 minuten. Draai ze voorzichtig om en gril ook de andere kant 2 minuten, of tot het brood rondom licht geroosterd is en grilstrepen vertoont.
  4. Haal de broodjes van de barbecue. Meng de komkommerlinten met de koriander en munt en serveer bij de broodjes.
Voor 4 personen 4 naanbroodjes, horizontaal doorgesneden, 4 el olijfolie + extra, 300 g kimchi, 150 g geraspte cheddar, 1 komkommer, in lange dunne linten, 150 g verse koriander, grof gescheurd, 15 g muntblaadjes