Croque van naan met kaas en kimchi

© Isopix

Een gevuld barbecuebroodje van naan met kimchi, uit het vuistje of mooi gedresseerd met komkommer, koriander en munt.

Voor 4 personen
  • 4 naanbroodjes, horizontaal doorgesneden
  • 4 el olijfolie + extra
  • 300 g kimchi
  • 150 g geraspte cheddar
  • 1 komkommer, in lange dunne linten
  • 150 g verse koriander, grof gescheurd
  • 15 g muntblaadjes
Bereiding
  1. Verhit de barbecue voor tot matige hitte ( ongeveer 200 °C).
  2. Borstel alle helften brood in met olijfolie. Verdeel de kimchi en de geraspte kaas over vier helften en sluit af met de resterende stukken naan.
  3. Borstel wat olijfolie over het hete barbecuerooster. Leg er de gevulde broodjes voorzichtig op en gril ze 2 à 3 minuten. Draai ze voorzichtig om en gril ook de andere kant 2 minuten, of tot het brood rondom licht geroosterd is en grilstrepen vertoont.
  4. Haal de broodjes van de barbecue. Meng de komkommerlinten met de koriander en munt en serveer bij de broodjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content