Croque van naan met kaas en kimchi
-
Moeilijkheid
Zeer gemakkelijk
Een gevuld barbecuebroodje van naan met kimchi, uit het vuistje of mooi gedresseerd met komkommer, koriander en munt.
Voor 4 personen
- 4 naanbroodjes, horizontaal doorgesneden
- 4 el olijfolie + extra
- 300 g kimchi
- 150 g geraspte cheddar
- 1 komkommer, in lange dunne linten
- 150 g verse koriander, grof gescheurd
- 15 g muntblaadjes
Bereiding
- Verhit de barbecue voor tot matige hitte ( ongeveer 200 °C).
- Borstel alle helften brood in met olijfolie. Verdeel de kimchi en de geraspte kaas over vier helften en sluit af met de resterende stukken naan.
- Borstel wat olijfolie over het hete barbecuerooster. Leg er de gevulde broodjes voorzichtig op en gril ze 2 à 3 minuten. Draai ze voorzichtig om en gril ook de andere kant 2 minuten, of tot het brood rondom licht geroosterd is en grilstrepen vertoont.
- Haal de broodjes van de barbecue. Meng de komkommerlinten met de koriander en munt en serveer bij de broodjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier