Chocolademuffins

Chocolademuffins
© Getty

Serveer deze chocolademuffins als nagerecht, samen met een kop koffie.

Voor ± 20 stuks
  • 80 g fondantchocolade
  • een blikje mandarijntjes (180 g uitgelekt gewicht)
  • 125 g margarine
  • 110 g suiker
  • 3 eieren
  • 2 el Mandarine Napoleon
  • 1 pakje bakpoeder
  • 125 g bloem
  • papieren ovenvormen
Bereiding
  1. Smelt de chocolade in een pannetje op zacht vuur. Klop de margarine schuimig met de mixer en roer de suiker en chocolade door het schuim. Voeg de eieren en Mandarine Napoleon toe en klop alles luchtig op. Meng de bloem en het bakpoeder door het beslag.
  2. Vul papieren vormen met het beslag en leg in elke vorm een partje mandarijn. Bak de chocolademuffins 40 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.

Recept: Guido Van Loo.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content