Bouillabaisse van Noordzeevis
-
Difficulty
Very easy
Voor 4 personen
- 1 grote ui
- 1 preiwit
- olijfolie
- 4 tongfilets
- 2 grietfilets
- 4 moten zeeduivel
- 1 tarbotfilet
- 100 g garnalen
- 4 langoustines
- 4 jakobsschelpen
- knoflook
- saffraan
- tijm
- cayennepeper
- 8 dl visfumet
- 3 dl droge witte wijn
- 4 dl room
Bereiding
- Fruit fijngehakte ui en prei in olijfolie.
- Voeg de stukken vis toe, behalve de garnalen, langoustines en jabossschelpen. Kruid met 1 teen look, een mespunt saffraan, tijm en cayennepeper en bevochtig met visfumet, witte wijn en room. Laat gaarkoken.
- Voeg op het einde garnalen, jakobsschelpen en langoustines toe. Kruid met peper en zout.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier