Amandelgebak met blauwe bessen
12-01-2017, 10:44
Bijgewerkt op: 06-01-2024, 12:58
Lekker amandelgebak van Sandra Bekkari.
Ingrediënten
- 1 volle el kokosolie
- 2 eieren
- 80 g amandelpoeder
- 3 el rijstmelk
- 1 el acaciahoning
- 1 tl (glutenvrij) bakpoeder
- snufje zeezout
- 1 handvol blauwe bessen
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de kokosolie.
- Meng de eieren met het amandelpoeder, de rijstmelk, de honing, het kokosvet en voeg er het bakpoeder en zout aan toe.
- Doe de blauwe bessen in twee ingevette ovenschaaltjes en giet het mengsel erin.
- Bak het amandelgebak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Uit: Nooit meer diëten deel 3, Sandra Bekkari (Borgerhoff & Lamberigts).
Lees meer over:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier