Lauwe radijzensoep met roomkaas, granaatappel en scheuten
06-05-2015, 18:32
Bijgewerkt op: 01-04-2024, 14:17
Voor 4 personen
- 2 l groentebouillon
- 2 bosjes radijzen (met loof)
- 100 g roomkaas
- peper en zout
- preischeuten
- 4 el granaatappelpitten
- 4 el licht geroosterde pijnboompitten
- 12-tal blaadjes verse munt
Bereiding
- Breng de groentebouillon aan de kook. Snij het loof van de radijzen, spoel het goed af en doe bij de bouillon. Laat in 10 minuten gaarkoken.
- Voeg de roomkaas toe en mix de soep fijn. Kruid met peper en zout en laat de radijzensoep afkoelen tot lauwwarm.
- Giet in diepe borden en werk af met preischeuten, granaatappelpitten, pijnboompitten, fijngesneden radijzen en munt.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier