Açaibowl met banaan, aardbeien en muesli

Açaibowl banaan aardbei muesli
Elke Lahousse
Elke Lahousse Journalist voor Knack Weekend
Voor 2 personen
  • 1 bevroren banaan
  • 100 ml kokoswater of amandelmelk
  • 1 el pindakaas
  • 50 g bevroren blauwe bessen
  • 1 el açaipoeder
  • 4-5 ijsblokjes
  • 2 el muesli
  • 2 el kokosschilfers
  • 6 aardbeien
  • handvol blauwe bessen
Bereiding
  1. Hak de bevroren banaan in stukjes en doe ze samen met de bevroren blauwe bessen, de pindakaas, ijsblokjes, het kokoswater en het açaipoeder (of gepureerde açaibessen) in een blender. Mix tot je een gladde massa bekomt.
  2. Doe de ijskoude ‘pasta’ in een kommetje en werk af met wat muesli, kokos, aardbei en verse blauwe bessen. Of met gojibessen, appel, frambozen, granola, braambessen, noten, honing, hempzaad, chiazaad, peer, gedroogde vijgen … de variaties met een açaibowl zijn eindeloos.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content