Reizen Reizen De laatste lifter: waarom zijn we gestopt met autostop? Nu reizen steeds duurder wordt, is het misschien tijd voor een liftrenaissance. Waarom zijn we gestopt met autostop? En wie durft er nog een volslagen vreemde in zijn wagen mee te nemen? Onze redacteur liftte zuidwaarts, op zoek naar zon en ontmoetingen met onbekenden. Verslag van een reis in zes etappes.
Culinair Culinair Döner met een draai aan: deze 3 zaken serveren haute kebab Van de artisanale smashburger tot de haute dog: haast elke categorie fastfood kreeg de laatste jaren een glam-up. Nu is het aan dé favoriet onder de nachtelijke vette snacks. Wij ontdekten drie restaurants waar kebab maken een ambacht is.
Human Interest Human Interest Architecte Aslı Çiçek: 'Ook in moeilijke tijden moet je nee durven zeggen' Deze week: Aslı Çiçekh. Aslı Çiçek (45), architecte, docent in Hasselt en Gent, en auteur. Na jaren te hebben gewerkt voor Robbrecht en Daem architecten, begon ze in 2015 haar eigen bureau. Dat tekende nu voor de permanente scenografie van het heropende huis Hannon, een van de art-nouveauparels aan de Brusselse kroon.
Nieuws & Trends Nieuws & Trends Twee Belgische ontwerpers in Parijs: 'Mode moet een beetje feest zijn' Glenn Martens staat aan het hoofd van Y/Project, Stephanie D'heygere lanceerde twee jaar geleden haar eigen accessoiremerk, D'heygere. Twee Belgen in Parijs over mode, vriendschap en joie de vivre.