Uit grootmoeders keuken: 20 geliefde gerechten die alle culinaire trends overleefden
Met deze nieuwe lading recepten duiken we opnieuw grootmoeders keuken in. Garnalencocktail, erwtensoep met spek, kalfsblanket, choucroute, orloffgebraad, broodpudding met rozijnen, rijsttaart… stuk voor stuk gerechten die grootmoeder bereidde als de beste. Ontdek deze 20 klassiekers, telkens met authentieke bereiding, om van te smullen.
Het recept: Garnalencocktail
Het recept: Ossenstaartsoep
Het recept: Erwtensoep met spek
Het recept: Uiensoep met diablotins
Het recept: Agnès Sorelsoep
Het recept: Kaaskroketten
Het recept: Witloofsalade met beuling en appel
Het recept: Kip aan ’t spit met appelmoes en frieten
Het recept: Steak met peperroomsaus
Het recept: Kalfsblanket
Het recept: Zuurkoolschotel
Het recept: Gebraden eend met sinaasappelsaus
Het recept: Coq au vin
Het recept: Luikse bouletten
Het recept: Orloffgebraad met groentekrans en kroketten
Het recept: Vleesbrood met krieken
Het recept: Broodpudding met rozijnen
Het recept: Tiramisu
Het recept: Rijsttaart
Het recept: Rijstpap met bruine suiker
Smakelijk! p>
Bekijk ook onze vorige aflevering met 15 onvervalste klassiekers uit grootmoeders keuken p>
(DB)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier