Met deze nieuwe lading recepten duiken we opnieuw grootmoeders keuken in. Garnalencocktail, erwtensoep met spek, kalfsblanket, choucroute, orloffgebraad, broodpudding met rozijnen, rijsttaart… stuk voor stuk gerechten die grootmoeder bereidde als de beste. Ontdek deze 20 klassiekers, telkens met authentieke bereiding, om van te smullen.

Het recept: Garnalencocktail

Het recept: Ossenstaartsoep

Het recept: Erwtensoep met spek

Het recept: Uiensoep met diablotins

Het recept: Agnès Sorelsoep

Het recept: Kaaskroketten

Het recept: Witloofsalade met beuling en appel

Het recept: Kip aan ’t spit met appelmoes en frieten

Het recept: Steak met peperroomsaus

Het recept: Kalfsblanket

Het recept: Zuurkoolschotel

Het recept: Gebraden eend met sinaasappelsaus

Het recept: Coq au vin

Het recept: Luikse bouletten

Het recept: Orloffgebraad met groentekrans en kroketten

Het recept: Vleesbrood met krieken

Het recept: Broodpudding met rozijnen

Het recept: Tiramisu

Het recept: Rijsttaart

Het recept: Rijstpap met bruine suiker
Smakelijk! p>
Bekijk ook onze vorige aflevering met 15 onvervalste klassiekers uit grootmoeders keuken p>
(DB)