Carpaccio van appel en radijs

© Getty
Voor 4 personen
  • 2 appels granny smith
  • 12 radijzen
  • 1 limoen
  • 1/2 bosje veldsla
  • 2 stelen selderij
  • 50 g roquefort
  • 50 ml verse room
  • 2 el water
  • 100 g verse noten
Bereiding
  1. Was de appels en de radijzen en snij ze in zeer fijne plakjes met een mandoline. Besprenkel met limoensap.
  2. Was de veldsla en haal de harde blaadjes weg. Was de selderij en snij in fijne plakjes. Voeg voor de dressing roquefort, room, water en 2 el limoensap samen in een blender en mix.
  3. Schik de appel- en radijzenschijfjes op 4 borden. Werk de carpaccio van appel en radijs af met selderij, veldsla en noten en serveer met de roquefortdressing.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content