Culinair Culinair Sterrenchef Thijs Vervloet: 'Welke sector is niet in crisis? Ik denk niet dat wij mogen klagen' Met zijn gloednieuwe zaak Maison Colette keerde chef-kok Thijs Vervloet terug naar zijn roots in Westerlo. Hij speelt meteen ook in op de groeiende internationale trend van restaurants waar je na het tafelen kunt overnachten. ‘De locatie was er geschikt voor, dus waarom niet?’
Culinair Culinair De zoektocht naar de perfecte crème brûlée: ‘Als je je oven niet gebruikt maak je geen crème brûlée. Punt' Elk seizoen duikt journalist en nieuwsgierige hobbykok Jorik Leemans zijn keuken in voor een Gerechtelijk Onderzoek naar het beste recept voor een klassiek gerecht. Deze keer: crème brûlée.
Design Design Zo zit de vork in de steel: 3 chefs over hoe ze hun bestek kozen Bij de perfecte eetervaring hoort het perfecte gereedschap. Hoe ligt je lepel in de hand en hoe scherp is je mes juist? Wij vroegen aan topchefs Thijs Vervloet (Colette - De Vijvers), Rebecca Vandekerckhove en Lieven Vynck (Onslow) en Caroline Baerten en Nicolas Decloedt (Humus x Hortense) hoe zij hun bestek uitkozen.