Culinair Culinair Hoe verloopt een ontbijtshift in een tophotel? ‘Zelfs imperfecte randjes van een spiegelei worden bijgeknipt’ Het wordt de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd, toch zullen we zelden voor het ontbijt een hotel boeken. Onterecht, meent de keukenbrigade van luxehotel La Réserve in Genève. Onze redacteur liep een ochtendshift mee in hun keuken om te zien hoe een vijfsterrenontbijt tot stand komt. "Ik ben tevreden met wat we serveren, maar het kan altijd nóg beter."
Reizen Reizen Beyoncé zit er op restaurant en Mel Gibson ligt er op het strand. Toch zal Santa Teresa nooit mainstream worden Al tien jaar gaat Tiany Kiriloff met haar gezin surfen in Costa Rica met het paradijselijke strand van Santa Teresa als kerstdecor. Ze deelt met ons haar lievelingsadressen. “Het is te slecht bereikbaar om echt mainstream te worden.”
Nieuws & Trends Nieuws & Trends Van hippiesandaal tot hippe slipper: Birkenstock is opnieuw hot, met dank aan Barbie Bakfietsvaders en de kassière van de natuurwinkel droegen 'm al langer, maar nu sloffen ook de Beckhams en Kate Moss op kurk rond. Birkenstock staat bovendien op goede voet met designers. Hoe kon een orthopedische slipper uiteindelijk ook de fashion crowd verschalken?