Culinair Culinair Berkensap, zuurdesemworkshops en de allerbeste choco: dit zijn de laatste trends uit het culiversum Culinair journaliste Barbara Serulus sprokkelt het lekkerste foodnieuws bij elkaar.
Culinair Culinair Rum, retrotaarten en doggybottles: deze foodtrends krijgen we in 2024 op ons bord Drinken we nog steeds natuurwijn, beginnen gluten aan een comeback en welk dessert wordt de ster van ons bord? Dit brengt het nieuwe jaar in de keuken en op restaurant.
Culinair Culinair Sommelier Alexander De Beck: ‘Alcoholvrije dranken zijn lang stiefmoederlijk behandeld, maar dat is onterecht’ Alexander De Beck is sommelier en wijnimporteur, maar startte recent een tweede zaak, ‘Call me Bob’, met alcoholvrije dranken. Vorige zomer verzorgde De Beck de drank op het huwelijk van Evi Hanssen en merkte hij op dat er veel animo was voor het non-alcoholische aanbod. ‘De vrienden van Evi wilden weleens proeven waar zij zo enthousiast over sprak en gaven haar geen ongelijk.’