Culinair Culinair Berkensap, zuurdesemworkshops en de allerbeste choco: dit zijn de laatste trends uit het culiversum Culinair journaliste Barbara Serulus sprokkelt het lekkerste foodnieuws bij elkaar.
Culinair Culinair Cold as rice: de lekkerste mochi uit de supermarkt getest In Japan is het al langer een klassiek dessert, maar ook bij ons lijkt mochi aan een opmars bezig. Het plakkerige, elastische gebakje gemaakt van gemalen kleefrijst dat gevuld wordt met ijs vind je sinds kort in het vriesvak van de supermarkt. Welke exemplaren blinken uit? Foodjournalist Barbara Serulus deed de test.
Column | Nathalie Le Blanc Column | Nathalie Le Blanc ‘Het is geweldig dat iedereen vandaag op zoek gaat naar de ‘verloren’ vrouwen uit het verleden, maar ze door een 2023-bril willen zien is beperkend’ Nathalie Le Blanc staat stil bij de frappante feiten die ze al lezend opmerkte.
Culinair Culinair Van borrelplank tot avocado-olie: dit zijn de foodtrends voor 2023 De borrelplank blijft een ster, avocado-olie wordt een must-have, robots nemen onze bestelling op en natuurwijn die niet lekker is, mag je voortaan gewoon laten staan. Ziedaar het nieuwe jaar, op ons bord en ernaast!