Guacamole

guacamole
Kris Vlegels

Tip: om oxidatie tegen te gaan is afsluiten de boodschap. Leg de pit mee in het potje, zo blijft de guacamole nog langer groen.

Nodig
  • 1 rijpe avocado
  • Sap van een halve limoen
  • oe tomaat, Ć  la brunoise
  • 2 eetlepels fijngesneden witte ui
  • 2 eetlepels versgehakte koriander
  • zout
Bereiding

1. Snij de avocado overlangs in tweeƫn en breek de vrucht in helften, verwijder de pit.

2. Neem een eetlepel en schep het vruchtvlees in een kom.

3. Voeg het limoensap toe en plet met een vork tot een smeuĆÆge massa.

4. Voeg de fijngesneden tomaat, ui en koriander toe en kruid af naar smaak.

5. Serveer de guacamole met nacho’s.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content