Van 14 tot 23 oktober is er in Kortrijk opnieuw de Biënnale Interieur, de vijfentwintigste editie al, maar nu reeds werd de Designer van het Jaar bekendgemaakt. Dat is architect Vincent Van Duysen geworden. Hij stond bovenaan het lijstje van de vakjury. "Doorheen zijn carrière ontwikkelde hij een geheel eigen stijl in zijn architecturale projecten en in zijn productdesigns, die vaak omschreven wordt als minimalistisch", aldus de organisatoren.

De 54-jarige Van Duysen, afkomstig van Lokeren, mag onder meer Fantini, Flos, When Objects Work, Tribu en Obumex klanten noemen. Recent werd hij ook aangeduid als creatief directeur bij Molteni&C. Van Duysen wordt in de bloemen gezet op 14 oktober tijdens de openingsceremonie van de vakbeurs. (Belga)

Van 14 tot 23 oktober is er in Kortrijk opnieuw de Biënnale Interieur, de vijfentwintigste editie al, maar nu reeds werd de Designer van het Jaar bekendgemaakt. Dat is architect Vincent Van Duysen geworden. Hij stond bovenaan het lijstje van de vakjury. "Doorheen zijn carrière ontwikkelde hij een geheel eigen stijl in zijn architecturale projecten en in zijn productdesigns, die vaak omschreven wordt als minimalistisch", aldus de organisatoren. De 54-jarige Van Duysen, afkomstig van Lokeren, mag onder meer Fantini, Flos, When Objects Work, Tribu en Obumex klanten noemen. Recent werd hij ook aangeduid als creatief directeur bij Molteni&C. Van Duysen wordt in de bloemen gezet op 14 oktober tijdens de openingsceremonie van de vakbeurs. (Belga)