Al voor de 3e keer zetten de Antwerpse designwinkels onder de noemer A.track samen hun deuren open. Maar liefst 16 winkels nemen zowel zaterdag 8 als zondag 9 oktober deel aan het designparcours. Een uitnodiging is niet vereist.

Zoals steeds presenteren de winkels naast hun normale collectie enkele premières of speciale gasten. Zo kan u bij bulthaup by b.metropool en bulthaup ligna recta de collectie objecten van 'When objects work' ontdekken en stelt de Scandinavische designwinkel espoo in primeur het Zweedse merk Zweed voor.

Voor de designiconen van Cassina moet u bij Timmermans zijn, terwijl u de boeiende wereld van de gietvloeren kan ontdekken bij DRT gietvloeren. Een shuttledienst brengt u van de ene naar de andere locatie.

Elien Haentjens

A.track, op 8 en 9 oktober in Antwerpen.

Al voor de 3e keer zetten de Antwerpse designwinkels onder de noemer A.track samen hun deuren open. Maar liefst 16 winkels nemen zowel zaterdag 8 als zondag 9 oktober deel aan het designparcours. Een uitnodiging is niet vereist. Zoals steeds presenteren de winkels naast hun normale collectie enkele premières of speciale gasten. Zo kan u bij bulthaup by b.metropool en bulthaup ligna recta de collectie objecten van 'When objects work' ontdekken en stelt de Scandinavische designwinkel espoo in primeur het Zweedse merk Zweed voor. Voor de designiconen van Cassina moet u bij Timmermans zijn, terwijl u de boeiende wereld van de gietvloeren kan ontdekken bij DRT gietvloeren. Een shuttledienst brengt u van de ene naar de andere locatie. Elien HaentjensA.track, op 8 en 9 oktober in Antwerpen.