Door de coronamaatregelen is het natuurpark gesloten voor bezoekers, maar met de livestream kunnen liefhebbers de dieren toch zien.

Door de coronamaatregelen moest het Zwin Natuur Park de deuren sluiten voor bezoekers. Om liefhebbers toch te laten genieten van de ooievaars heeft het park een livestream opgezet. De camera staat gericht op twee nesten van twee ooievaarskoppels. Zij zullen rond deze periode hun eerste eieren leggen. Eind april worden de eerste ooievaarskuikens verwacht. Ook dat zal live te zien zijn op de camerabeelden.

Door de coronamaatregelen is het natuurpark gesloten voor bezoekers, maar met de livestream kunnen liefhebbers de dieren toch zien. Door de coronamaatregelen moest het Zwin Natuur Park de deuren sluiten voor bezoekers. Om liefhebbers toch te laten genieten van de ooievaars heeft het park een livestream opgezet. De camera staat gericht op twee nesten van twee ooievaarskoppels. Zij zullen rond deze periode hun eerste eieren leggen. Eind april worden de eerste ooievaarskuikens verwacht. Ook dat zal live te zien zijn op de camerabeelden.