De reisorganisatie Vreemde Kontinenten plant ook dit najaar allerlei exotische groepsreizen.

De organisatie trekt naar originele bestemmingen en bezorgt u er een totaalbelevenis: natuur en cultuur. In Indonesië verkent u onder andere het tempelcomplex Prambanan, de kratermeren van de vulkaan Ijen en de cultuur van het inheemse Torajavolk uit de hooglanden van Sulawesi.

De groepsreis naar Madagaskar omvat een tocht door het tropisch regenwoud waar u kennismaakt met de bekende halfaapjes, de maki's. U bezoekt er ook het indrukwekkende koninklijke paleis in de hoofdstad Antananarivo en de vele pittoreske dorpjes van het eiland.

Naast groepsreizen heeft Vreemde Kontinenten ook persoonlijke reizen met een verre bestemming naar keuze in het aanbod. (El)

De reisorganisatie Vreemde Kontinenten plant ook dit najaar allerlei exotische groepsreizen. De organisatie trekt naar originele bestemmingen en bezorgt u er een totaalbelevenis: natuur en cultuur. In Indonesië verkent u onder andere het tempelcomplex Prambanan, de kratermeren van de vulkaan Ijen en de cultuur van het inheemse Torajavolk uit de hooglanden van Sulawesi. De groepsreis naar Madagaskar omvat een tocht door het tropisch regenwoud waar u kennismaakt met de bekende halfaapjes, de maki's. U bezoekt er ook het indrukwekkende koninklijke paleis in de hoofdstad Antananarivo en de vele pittoreske dorpjes van het eiland. Naast groepsreizen heeft Vreemde Kontinenten ook persoonlijke reizen met een verre bestemming naar keuze in het aanbod. (El)